Rotari klub Kruševac u poseti RC Maribor Lent

Rotari klub Kruševac je 13.04.2024. godine učestvovao na obeležavanju 15.godina Čarter Rotari kluba Maribor Lent.

U okviru obeležavanja ove godišnice, RC Maribor Lent je u saradnji sa gradom Mariborom organizovao prigodnu manifestaciju humanitarni “Rotarijanski piskar”, odnosno gulašijada. Gulašijada je održana u subotu 13.4.2024. na gradskom trgu u Mariboru.

Ovoj rotarijanskoj manifestaciji je prisustvovao veliki broj učesnika iz različitih rotari klubova iz Maribora, RC Kruševac, RC BAD ORB iz Nemačke na čelu sa predsednikom Rainerom Schaibleom i mnogi drugi. RC Kruševac je tokom posete posebno učvrstio odnose sa RC Bad Orb iz Nemačke i najavljena dalja saradnja naša dva kluba.

Prvo mesto na “rotarijanskom piskaru” je osvojio je RC Ptuj. Drugo mesto u kuvanju naš klub, kao i prvo mesto za uređenje štanda.

Pastpresident RC Kruševac dr Draško Stanković, postao je počasni član RC Maribor Lent zbog dugogodišnjeg angažovanja u saradnji naša dva bratska kluba. Kao gosti, RC Maribor Lent, RC Kruševac je bio u poseti regiji Ormož , obišli muzeje, vinarije, lokalne preduzetnike i divno proveli vikend u Mariboru.

1

2

3

4 5 6 7 8


 

535total visits,43visits today