Rotariklub Krusevac darivao bebe rodjene na Dan Rotarija

Rotari klub Kruševac darivao je dve bebe, rođene na Međunarodni dan Rotarija, 23. februara. Članovi ovog kluba uručili su poklon pakete i vaučere Tijani Mitić koja je na svet donela dečaka i Zorani Jugović koja je noćas rodila devojčicu u kruševačkom porodilištu

-Noćas sam rodila dečaka od 3.2 kilograma, to je moje drugo dete. Zahvaljujem Rotari klubu na ovom poklonu jer mi puno znači-kaže Tijana Mitić za portal KruševacGrad.

Od početka godine, u Kruševačkom porodilištu rođene su 232 bebe, a majkama beba rođenih tokom prethodne noći, članovi Rotari kluba su uručili poklon pakete. Ovom tradicionalnom akcijom, 15. po redu, rotarijanci grada Kruševca želeli su da pokažu koliko je bitan svaki naš sugradjanin a novorodjeni i njihove mame posebno.

IMG-de1f40eea7774036c1c4b3a7b7df44b9-V

-Po 15. put organizujemo darivanje beba na Međunarodni dan Rotarija. Pripremili smo prigodne poklone koji se sastoje iz novčanog dela i drugih potrepština koje su neophodne bebama i njihovim porodicama u prvim danima života. Ove godine imamo samo dve bebe, bilo bi lepše da ih ima više- navodi Ivica Marić, potpredsednik Rotari kluba Kruševac.

Inače, Rotari klub Kruševac ove godine proslavlja jubilarni, 20 rođendan.

-Pored tradicionalnih akcija koje svake godine sprovodimo kao što su nagrađivanje radova mališana na konkursu “Vaskrs u našem domu”, dodeljivanje laptop računara najboljem maturantu srednjih škola i pomaganje naših đaka koji pohađaju Gimnaziju u Mariboru, pripremićemo još neki poklon za naše sugrađane kako bismo obeležili dve decenije humanitarnog rada-najavljuje Marić.

Rotari klub Kruševac pored aktivnosti u lokalnoj zajednici redovno sarađuje i sa ostalim klubovima iz Srbije i inostranstva.

 

IMG_20220224_125904 (1)

 

https://youtu.be/beXHgCoeeuk

 

2157total visits,1visits today