Tužna vest

Deki

DEJAN AZDEJKOVIĆ, naš prijatelj i brat je otišao, iznenada i bez reči. Njegova porodica, mi njegovi prijatelji i celi Rotari pokret izbubili smo divnog čoveka.

Dejan je rodjen u Kruševcu, 1959. godine. Završio je Gradjevinski fakultet u Beogradu. Bio je direktor Zavoda za urbanizam u Kruševu. Od 2003. god.  je u privatnom biznisu, kao vlasnik privatne firme „PROKODEX“. Obavljao je i dužnopst sudskog veštaka gradjevinke struke.

Dejan je bio je član inicijativne grupe za osnivanje Rotari kluba Kruševac i bio je čarter član Kluba. U periodu 2003/04 bio je predsednik RC Kruševac (kao drugi predsednik Kluba posle čarterovanja).

Obavljao je niz odgovornih dužnosti u Distriktu: bio je ADG, u komisiji za Fondaciju (više godina),  bio je predavač na više seminara.

U našem Distriktu, pripadao je grupi članova sa najvećim brojem  Pol Haris priznanja  ( PHF + 4).

U RC Kruševac Dejan je bio oličenje pravog rotarijanca, poštovan i uvažavan od svih, od starijih i od mladjih članova. Uvek je govorio i ličnim primerom pokazivao: treba da služimo i da se družimo. Učestvovao je u svim akcijama Kluba. Mnogo će nam nedostajati.

Iza sebe je ostavio suprugu Zoricu i sinove Lazara i Luku.

Slava mu!

RC Kruševac

1574total visits,1visits today