Predavanje na temu Rotary-ja

U toku rotarijanske 2015/2016 godine past predsednici Rotari kluba Kruševac održali su niz veoma uspešnih i kvalitetnih predavanja na temu Rotarija. Obrada tema je bila obeležena, pored znanja o Rotariju, ličnim pečatom i iskustvom i pogledima na Rotari i rad Rotari kluba, što daje poseban kvalitet. Teme su odlično izabrane od onih koje daju retrospektivu rada kluba do uvek aktuelnih tema o članstvu, fondaciji i zastupljenosti Rotarija u javnosti.

Seriju predavanja odpočeo je u januaru Dragomir Stanković sa temom iz svoje predsedničke godine „RC Kruševac 2007.godine i sada“ a potom su mesečno usledila predavanja Dejana Azdejkovića „Uspešan Rotari klub“, Zorana Matića „Rotari fondacija“, Radeta Nedeljkovića „Rotari članstvo“, Milana Miladinovića „Rotari u javnosti“ da bi bila nastavljena po planu i u ovoj rotarijanskoj godini predavanjem Dragoljuba Marinkovića „Dobra atmosfera u Rotari klubu“.

Rotari klub Kruševac će nastaviti sa ovakvom, veoma korisnom praksom i na taj način obnavljati znanja o Rotariju i edukovati nove članove.

Rotari postoji u svetu preko 100 godina i radi po strogo ustrojenim pravilima i da nije toga odavno bi se sve to raspršilo kao mehur. Zato, ako hoćemo i želimo da ovaj klub živi i radi sve bolje i bolje mi ta pravila koja inače postoje u statutu svakog kluba moramo poštovati, jer nam je statut kluba jedini nadredjeni.

gallery749-jpg gallery750-jpg gallery751-jpg gallery752-jpg gallery753-jpg

697total visits,2visits today