Obeležavanje deset godina od proslave čarterovanja

U subotu, 10.novembra, Rotary club Kruševac je u hotelu Golf u Kruševcu, obeležio deset godina od proslave čarterovanja.
Na proslavi su bili prisutni članovi Rotari kluba Kruševac, bratski i prijateljski Rotari klubovi iz Srbije, brojni gosti iz zemlje i inostranstva medju kojima Valentin Stojanov DGE 2482, Rotari kluba Stara Zagora – Bugarska i Rotari klub Maribor Lent – Slovenija, predstavnici fabrike Rubin iz Kruševca, Ribarske banje, AD ”Jugoprevoz Kruševac, gradonačelnik Kruševca i mnogi drugi.
Valentin Stojanov DGE 2482 je ovom prilikom dodelio značku PHF našem članu Zoranu Matiću, kao i Aleksandru Rankoviću značku za prijem u Rotari klub Kruševac, kao našem novom članu.
Tokom večeri uz prigodnu muziku i zabavu, izveden je i prigodan program u organizaciji Kulturnog centra Kruševac kao zahvalnost za donacije Rotari kluba toj ustanovi. Tokom večeri je organizovana i aukcija nagradjenih vina iz Rubina prilikom čega su prikupljena značajna sredstva koja će biti upotrebljena u humanitarne svrhe.

gallery235 gallery236 gallery237 gallery239 gallery240 gallery250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vise slika u galeriji.

1221total visits,1visits today