Predavanje prof. Nebojše Radića

Tokom četvorodnevne posete prof. Nebojše Radića Rotari klubu Kruševac, od subote 21. do utorka 24. jula, prof. Radić je održao predavanje na temu ”Način izvođenja nastave na Cambridge University uz pomoć Informacionih tehnologija i praćenje najnovijih trendova u učenju stranih jezika”.

Organizator i domaćin ove posete je bio Saša Jevtić, prof. tehnike i informatike.

Predavač je bio Nebojša Radić, Director of CULP, Cambridge University Language
Programmes.

Detaljnije na:

http://www.langcen.cam.ac.uk/opencourseware/index.html

Profesor Nebojša Radić je rođen u Beogradu, a škole je  učio u Italiji, Srbiji, na Novom Zelandu, u Kanadi i Engleskoj. Radio je kao prevodilac, špediter, nastavnik, lučki radnik, prodavac… Sada je redovni profesor i direktor programa za učenje stranih jezika na Univerzitetu u Kembridžu, u Engleskoj.

Tokom svoje četvorodnevne posete Rotari klubu Kruševac profesor Radić je obišao naš grad, održao predavanje u Centru za stručno usavršavanje, a sa delegacijom Rotari kluba posetio je gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića i druge zvaničnike našeg grada.

Na kraju svoje posete, profesor Radić je prisustvovao redovnom sastanku Rotari kluba Kruševac u hotelu „Golf“. Tom prilikom je održao predavanje o istoriji srpskog i engleskog jezika nakon kojeg je sa članovima i gostima Rotari kluba Kruševac razgovarao o istoriji jezika.

gallery182 gallery183 gallery184 gallery185 gallery186

1033total visits,1visits today