Proslavljena devetogodišnjica Rotary Cluba Kruševac

Rotary Club Kruševac je 12. novembra proslavio svoj 9. rodjendan. Proslava čartera je održana u hotelu Golf u Kruševcu uz prisustvo mnogobrojnih gostiju i članova Rotary klubova. Pored članova Rotary Cluba Kruševac, bili su tu i gosti iz Rotary Beograd, Rotary Ćuprija, Rotary kluba Prokuplje, Rotary kluba Zaječar, Rotary kluba Valjevo i Rotary kluba Niš-centar. Pored članova Rotarija bili su prisutni i gosti iz fabrike Rubin u Kruševcu, Jugoprevoza Kruševac, Podruma Kruševac kao i gradonačelnik Kruševca.

U uvodnoj reči o Rotary Clubu Kruševac, predsednik Cluba za 2011/12. godinu Ivan Andjelić je spomenuo da je u proteklih 9 godina Rotary Club Kruševac bio veoma aktivan i uspešan u svom humanitarnom radu. Rotary Club se, proteklih godina, pobratimio sa Rotari klubom Maribor Lent, Rotary klub Sofija Balkan, Rotary klub Stara Zagora, Rotary klub iz Grčke i uspostavljena je tesna saradnja sa Rotary klubom iz Frankfuta. Rotary klub Kruševac ima 21 Pol Haris priznanje kao i priznanje za najbolji klub u 2011/12. godini. Pored ovoga, Rotary klub Kruševac ima veoma veliki broj humanitarnih akcija koje se sprovode tradicionalno svake godine.

Tokom zabave održana je i aukcija slika, gde je od početnih 500 dinara na kraju za sliku prikupljeno ukupno 56 hiljada dinara. Sliku je dobio Branko Ristić, član Rotary kluba Kruševac, a sliku će odneti u Kosovsku Mitrovicu, gde je i sam profesor na tamošnjem fakultetu.

U nastavku možete videti fotografije.

gallery67 gallery68 gallery69 gallery70 gallery71 gallery72 gallery73 gallery74 gallery75 gallery76 gallery77 gallery78 gallery79

1055total visits,1visits today