Sporazum o zajedničkoj saradnji Rotary klubova

U skladu sa inicijativom i dosadašnjom uspešnom saradnjom i realizacijom zajedničkih projekata u subotu, 19. februara 2011. godine je potpisan Sporazum o zajedničkoj saradnji između RC ,,MORAVA’’  Ćuprija, RC ,,PROKUPLJE’’,  RC ,,PIROT’’,            RC ,,MEDIJANA’’ Niš i RC ,,KRUŠEVAC’’.

Ovaj sporazum je zaključen radi udruživanja kapaciteta ovih klubova i sprovođenja zajedničkih akcija, u cilju pomoći najugroženijim grupacijama društva, a u skladu sa izvornim principima Rotari pokreta.

Svaki od potpisnika ovog sporazuma je  u obavezi da, na kvartalnom nivou, obezbedi sredstva za realizaciju ciljeva iz ovog sporazuma  u visini od 200 evra. Svaki potpisnik ovog sporazuma kvartalno odredjuje  ustanovu, udruženje ili pojedinca kome će novac u jednom kvartalu pripasti. Ovaj projekat je pokrenulo  5 klubova, ali postoji mogućnost proširenja i uključenja i drugih klubova u ovaj projekat.

Bilten Rotary klubova

Pored ovog sporazuma,  prisutni   klubovi na sastanku  su pokrenuli inicijativu  o zajedničkom biltenu prisutnih klubova. Bilten bi izlazio periodično i pisao bi o akcijama ovih klubova.

 

Vise slika u galeriji.

787total visits,1visits today